BBO Eerste bieders dagen uit: Handen van de maand # 6

- INZENDINGEN GESLOTEN - GEARCHIVEERDE HANDEN ---

Hier zijn de wijzers voor juni. Denk na over onderstaande problemen en stuur uw antwoorden naar wedstrijd@bridgebase.com. Inzendingen sluiten op 28 mei. Vermeld ook uw naam, uw BBO-ID en uw locatie (stad / land) wanneer u uw antwoorden e-mailt.

Prime-abonnees kunnen de antwoorden en commentaren van experts in de tweede week van juni zien in BBO Prime. Klik hier om meer te weten te komen over wat Prime te bieden heeft.

De winnaar van elke maandelijkse competitie ontvangt een maandabonnement op BBO Prime en 50BB$​ Aan het einde van het jaar wint de deelnemer met het hoogste cumulatieve totaal van hun negen beste scores de jaartitel en de prijs van een abonnement van drie maanden op BBO Prime en 200BB$​ Elke maand willekeurig gekozen deelnemer ontvangt ook een abonnement van drie maanden op BBO Prime.

Alle deals deze maand gebruiken IMP-scoring. Hier zijn de acht problemen voor de mei-competitie:

Hand # 1


hand #2


hand #3


hand #4


hand #5


hand #6


hand #7


hand #8