BBO Eerste bieders dagen uit: Handen van de maand # 11

Dit zijn de handen voor november. Denk na over de onderstaande problemen en stuur uw antwoorden naar: wedstrijd@bridgebase.com. De inschrijvingen sluiten op 28 oktober. Vermeld in uw antwoorden uw naam, BBO-ID en locatie (plaats/land) wanneer u e-mailt.

Prime-abonnees kunnen de antwoorden en commentaren van experts in de tweede week van november zien in BBO Prime. Klik hier om meer te weten te komen over wat Prime te bieden heeft.

De winnaar van elke maandelijkse wedstrijd ontvangt een maandabonnement op BBO Prime en 50BB$​ Aan het einde van het jaar wint de deelnemer met het hoogste cumulatieve totaal van hun negen beste scores de jaartitel en de prijs van een abonnement van drie maanden op BBO Prime en 200BB$​ Elke maand willekeurig gekozen deelnemer ontvangt ook een abonnement van drie maanden op BBO Prime.

Alle deals van deze maand gebruiken IMP-scores:

Hand # 1


hand #2


hand #3


hand #4


hand #5


hand #6


hand #7


OPMERKING: Lebensohl is in deze situatie van toepassing

hand #8